Beleggingspand kopen in Gelderland

Wil je een beleggingspand kopen in Gelderland? Lees dan verder! Wij komen graag met je in contact! Of je nu een startende vastgoedbelegger bent die z'n eerste pand wil kopen of een ervaren vastgoedbelegger met een bestaande vastgoedportefeuille, wij doen graag zaken met je!

LET OP: maandelijks ontvangen wij enkele tientallen verzoeken voor “off-market deals”. Wij kunnen simpelweg niet iedereen bedienen (het vastgoedaanbod is daarvoor te beperkt) en willen teleurstellingen voorkomen. Daarom begeleiden wij (tijdelijk) alleen bestaande klanten of klanten die een bestaande portefeuille bij ons in beheer geven.

Sinds de jaren '90 zijn wij actief in het vastgoed. Door de jaren heen hebben we veel praktijkervaring opgedaan met het aankopen en verkopen van beleggingspanden en het overnemen van vastgoedportefeuilles. Ging dit allemaal goed? Natuurlijk niet! Maar doordat wij inmiddels tientallen jaren ervaring hebben kunnen wij jou behoeden voor fouten die wij in het verleden wel hebben gemaakt. Tevens hebben wij een enorm netwerk opgebouwd bestaande uit makelaars, vastgoedbeleggers, financieringsspecialisten en projectontwikkelaars. 

Daarom kiezen andere vastgoedbeleggers ook voor ons:

Resultaatgericht

“Practise what you preach”. Wij zijn ervaren vastgoedbeleggers en weten uit ervaring wat voor jou belangrijk is bij de aankoop van een beleggingspand!

No cure, no pay

Wij geloven in de lange termijn relatie en onze ervaring. Daarom werken wij op basis van 'no cure, no pay' bij de aankoop van een beleggingspand.

Off-market deals

Door ons netwerk met vastgoedbeleggers, makelaars en projectontwikkelaars kunnen wij je interessante off-market deals aanbieden.

Vaak fouten bij aankoop beleggingspand door particulieren

Vanwege de lage rente zijn veel nieuwe vastgoedbeleggers actief geworden op de vastgoedmarkt. Regelmatig komen wij in contact met – relatief onervaren – vastgoedbeleggers die zelf hun eerste beleggingspand hebben gekocht en daarbij fouten hebben gemaakt die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. Ze benaderen ons om dit probleem op te lossen. Dat lukt helaas niet altijd. Het liefste voorkomen wij dergelijk fouten bij de aankoop van een beggingspand of bestaande vastportefeuille. Denk je dat dit een marketingpraatje is … Neem dan vooral contact op! We kunnen een boek schrijven over wat wij zoal tegenkomen…

Dit zeggen bestaande klanten over ons:

Funda aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Arnhem Nijmegen Gelderland

Wij begeleiden veel off-marketdeals (onderhandse verkopen). Maar daarnaast zijn wij ook zeer actief in de reguliere openbare woningmarkt. Ondanks de huidige krapte op de woningmarkt weten wij door onze kennis van de markt en ondernemende instelling nog steeds succesvol beleggingspanden aan te kopen met behoud van aan aantrekkelijk rendement. Niet voor niets zijn wij aangemerkt als Funda aankoopmakelaar.

Call Now Button