VvE-beheer zonder zorgen? Dit regelen wij graag:

Financieel beheer

Incasseren van de VvE bijdragen, debiteurenbewaking, betalen van facturen, jaarcijfers, exploitatie, etc.

Administratief beheer

Organisatie ledenvergadering, ledenadministratie, huishoudelijk reglement opstellen, dagelijkse begeleiding, juridische bijstand, bestuurstaken, etc.

Technisch beheer

Het verhelpen van storingen, 24-uurs storingsdienst, preventief onderhoud en het begeleiden van onderhoudswerkzaamheden.

Overstapservice zonder zorgen

Wij hebben veel ervaring met het overnemen van VvE beheer. We helpen jullie VvE eenvoudig en zonder gedoe over te stappen naar ons.

Of het nu gaat om het organiseren van de algemene ledenvergadering, de debiteurenbewaking of bijvoorbeeld het verhelpen van klachten voor de vereniging van eigenaren, wij nemen jullie alle zorg voor het vastgoed uit handen. Dit doen we op een deskundige, transparante en klantvriendelijke wijze met het oog voor de leden van de VvE.

Wij zorgen er voor dat jullie vereniging minimaal aan de wettelijk vereisten voldoet. Daarnaast adviseren wij de vereniging graag over alle facetten van een Vereniging van Eigenaren en haar gebouw. Bovendien denken wij graag met jullie mee over de toekomstige ontwikkelingen van het appartementencomplex zoals verduurzaming en het meerjarenonderhoudsplan.

Daarom kiezen andere VvE’s ook voor ons:

Een aanspreekpunt

Bij Vastgoedbeheer Gelderland heb je een vast aanspreekpunt. Geen doorlopende wisselingen van accountmanagers of technisch beheerders.

Vaste prijs

Voor het beheer van jullie VvE rekenen wij een vaste prijs. De overeenkomst die de VvE met ons afsluit is duidelijk en overzichtelijk. Uiteraard is maatwerk mogelijk.

Online vastgoeddossier

Wij werken met professionele software. Ieder lid heeft toegang tot ons online portal en volledige inzage. Digitaal (video) vergaderen is mogelijk. 

QSAM gecertificeerd

Wij zijn Qualified Smart Asset Manager. Daarmee is het vastgoedbeheer perfect gewaarborgd!

Professionele en moderne VvE Beheerder

VvE Beheer Winterswijk

Wij begeleiden inmiddels tientallen VvE's op een moderne en persoonlijke wijze. Zo is het bij ons al geruime tijd mogelijk dat leden toegang hebben tot een persoonlijk online VvE portal. Wij ondersteunen al ruim een jaar digitaal (video) vergaderen en stemmen voor VvE-leden. Ideaal als je wel aanwezig wilt zijn bij de VvE vergadering, maar dit niet kunt zijn.

Zaken als bestuurlijk, juridisch, financieel en administratief vve beheer maken bij ons onderdeel uit van onze dienstverlening.

Zo beoordelen bestaande klanten ons

“Omdat er in het verleden fraude is gepleegd door het voormalig bestuur, waren wij in het begin wat spectisch. Echter, Marcel en Ewoud hebben onze VvE enorm geholpen! Toen zij het beheer overnamen waren er forse achterstanden bij diverse leden en werd er niet gehandhaafd op verhuur / gebruikersverklaringen. Met hun komst als VvE beheerder is dit binnen een mum van tijd opgelost. Als prettige bijkomstigheid bieden ze een online VvE dossier met de mogelijkheid om digitaal te vergaderen. We ervaren dat ze meedenken met onze VvE”
– VvE Huissensestraat Arnhem – 

Call Now Button