Over ons

Vastgoedbeheer Gelderland wordt beheerd door enthousiaste medewerkers en geleid door Marcel. Zelf beleggen wij sinds de jaren ’96 in vastgoed in de provincie Gelderland. In onze zoektocht naar vastgoedbeheerders en vastgoedmanagement werden wij steeds teleurgesteld. Afspraken werden niet nagekomen, het beheer werd slecht uitgevoerd, men werkte met een verouderd excelbestand en goede vastgoedsoftware was niet verkrijgbaar of alleen voor de professionele vastgoedbelegger beschikbaar. Wij vonden dat het tijd werd voor verandering! Met de oprichting van Vastgoedbeheer Gelderland bieden wij kleine en grote vastgoedbeleggers de mogelijkheid om het vastgoedmanagement volledig uit te besteden aan gepassioneerde ondernemers met liefde voor vastgoed. Regelmatig worden wij gevraagd als spreker / docent op vastgoedevents.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het beheren van vastgoedportefeuilles van (zeer) vermogende particulieren, instellingen, familiefondsen, stichtingen en bedrijven. Werken met volmachten en mandaten is mogelijk voor grote portefeuilles.

Marcel Sanders

Ik heb mijn opleiding genoten in de administratieve sector, waardoor ik in staat ben om diverse financiële analyses te verrichten. Hierdoor zijn de risico’s reeds van te voren bekend en worden verrassingen achteraf zo veel mogelijk voorkomen. In 1996 kwam ik voor het eerst in aanraking met vastgoed. In dat jaar heb ik dan ook mijn eerste pand aangekocht als belegging. Sindsdien heb ik mijn portefeuille steeds verder uitgebreid en ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de vastgoedwereld.  Door de jaren heen heb ik de nodige ervaring en expertise opgedaan. Ook heb ik portefeuilles begeleid met betrekking tot het uitponden hiervan. Door de jarenlange ervaring heb ik inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Dit maakt ons uniek

 • Wij beleggen zelf ook in vastgoed
  • Practice what you preach“. Wij beleggen sinds de ’90 zelf ook in vastgoed en beschikken over een ‘behoorlijke’ vastgoedportefeuille. Daarom weten wij uit eigen jarenlange ervaring wat belangrijk is voor vastgoedeigenaren en huurders. En hoe zich dit vertaald in een goed rendement.
 • 24-uurs storingsdienst
  • Wij beschikken over een 24-uurs storingsdienst waar huurders een beroep op kunnen doen.
 • Moderne tools
  • Via een uniek online ‘vastgoeddossier’ hebben alle betrokken partijen (denk aan makelaars, huurders, vastgoedeigenaren, aannemers) een actueel inzicht in het vastgoed. Uiteraard ziet men alleen de relevante informatie. Wij combineren moderne tools met een persoonlijke aanpak.
 • Zorgeloos verhuren
  • Onze dossiers voldoen volledig aan de eisen van zorgplicht, huurwetgeving en verhuurveiligheid. Dat is in zowel het belang van de huurder alsmede verhuurder. Een win-win dus! Verhuurders kunnen een verhuurcertificaat met een verslag over het door ons uitgevoerde screeningsonderzoek, een samenvatting van het totale verhuurdossier en een onafhankelijk advies van een expert ontvangen.
Call Now Button