895p.m. excl.

Huissensestraat, Arnhem

Net over de John Frostbrug in Arnhem-Zuid, aan de Huissensestraat bevindt zich op de tweede verdieping dit 3-kamer appartement met 1 balkon en een ruime berging in de onderbouw. Door deze gunstige ligging ervaart u veel privacy en rust.

Het appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers welke toegang geeft tot het heerlijke balkon. Daarnaast is de woning voorzien van vrije zichtlijnen en heerlijk veel lichtinval.

Het bruisende centrum van Arnhem en het gezellig winkelcentrum ‘De Drieslag’ ligt op korte afstand. Verder ligt het appartementencomplex gunstig ten opzichte van winkels, wandelgebieden, het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Indeling
Centrale entree: De gezamenlijke entree met brievenbussen geeft toegang tot de bergingen en de trap naar het appartement.

Appartement
De ruime hal met meterkast geeft toegang tot alle vertrekken. De royale woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en krijgt door de grote raampartijen veel lichtinval. Door de gunstige indeling is er ruimte genoeg voor een eettafel en heeft de woon-eetkamer een totale afmeting van maar liefst ca. 30m²!

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Het is een keurige inbouwkeuken voorzien van koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en wasmachineaansluiting.

Naast de keuken is de badkamer gelegen. De badkamer is volledig betegeld in een lichte kleurstelling en beschikt over een douche, wastafel met wastafelmeubel en een raam om te kunnen ventileren. Het toilet bevindt zich separaat van de badkamer waardoor het bezoek niet de badkamer in hoeft. Het is een modern geheel betegeld toilet met hoekfonteintje.

De 2 slaapkamers hebben een afmeting van ca. 12m² en 8m². Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, voldoende lichtinval en geven toegang tot het heerlijke balkon. Een slaapkamer beschikt over een rolluik.

Berging
In de onderbouw bevindt zich een handige berging voor het opslaan van spullen.

Bijzonderheden:
– De huursom bedraagt € 895 per maand (excl. GWL). De servicekosten bedragen € 65 per maand. De totale huursom bedraagt €950 per maand.
– Beschikbaar vanaf 15 maart 2021
– Voor deze woning geldt een inkomenseis van 3 x maandelijkse brutohuur
Wij ontvangen veel reacties. Serieuze kandidaat huurders verwijzen wij graag naar onze tips. Lees ze hier!

Direct online reageren!

  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

  Gegevens

  Prijs : 895p.m. excl.
  Pand Type : Appartement
  Doel : Verhuur
  Status : Verhuurd
  Gebied : 71 m2
  Adres : Huissensestraat 127 Arnhem
  Staat : Huissensestraat 127
  Postcode : 6833HR
  Plaats : Arnhem
  Land : Nederand
  Pand ID : 2649

  Internal Structure

  Badkamers : 1
  Slaapkamers : 2
  Aantal kamers : 3

  Eigenschappen

  Balkon
  Berging

  Map

  Call Now Button