1,100p.m. excl.

Gamerslagplein, Arnhem

Op zoek naar een ruim (ca. 84M2) appartement, heerlijk fris en prachtig afgewerkt? Dit fraaie driekamerappartement, optioneel te huur met garage, is uitgerust met een keurige laminaatvloer in vrijwel alle vertrekken en fraai tegelwerk in badkamer en toilet, waarvan de details zelfs terugkeren in de riante woonkeuken. Het appartement is heerlijk licht door grote raampartijen, vanwaar je ’s zomers uitkijkt op een frisgroene bomenrij. Het overdekte balkon strekt zich over de gehele breedte en is gesitueerd op het zuidwesten, zodat je er na een dag hard werken prima tot rust komt met een wijntje of een goed boek in de avondzon. De beide slaapkamers zijn heerlijk ruim zodat de woning zeer geschikt is voor een startend- of eenoudergezin. Werk je vanuit huis? Ook dat is mogelijk. De slaapkamer aan de voorzijde is momenteel ingericht als praktijkruimte. De praktische indeling van de woning maakt dat bezoekers geen gebruik hoeven te maken van de privévertrekken; zij kunnen via de entreehal naar de praktijk worden geleid.
Het Gamerslagplein is gelegen aan de oostzijde van Arnhem, precies tussen winkelcentrum en park Presikhaaf. Het recentelijk gerenoveerde winkelcentrum is uitgebreid en goed gesorteerd, zodat de dagelijkse boodschappen gemakkelijk zonder auto in huis kunnen worden gehaald. In het geliefde park vind je o.a. een grote waterpartij, stadsboerderij en heemtuin. Ook kinderopvang, scholen en openbaar vervoer (zowel bus als trein) zijn op loopafstand. Met de auto rij je in een paar minuten naar de A12, vanwaar steden als Nijmegen, Apeldoorn, Amersfoort en Utrecht gemakkelijk bereikbaar zijn.
Indeling appartement
Je betreedt het appartement via het voorportaal met meterkast en garderobe. Vervolgens bereik je de centrale hal met toegang tot badkamer, toilet, wasruimte met witgoedaansluitingen, woonkamer en een van de slaapkamers. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde op het zuidwesten, zodat een flinke hoeveelheid zonlicht binnenvalt gedurende een groot deel van de dag. ’s Zomers kijk je uit op veel groen. Net geschilderde wanden en een mooie laminaatvloer geven het vertrek een prettige uitstraling, een openslaande deur geeft toegang tot het balkon over de gehele breedte. Aan de overzijde van de hal bevindt zich de royale woonkeuken. Deze is afgewerkt met een gemakkelijk te reinigen plavuizenvloer en biedt meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel. Het L-vormig keukenblok is voorzien van een mooi werkblad en inbouwapparatuur als een vierpits elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en grote koel-/vriescombinatie. De raampartij over de gehele breedte geeft zicht op de balustrade aan de voorzijde welke voorzien zijn van elektrische rolluiken.Via de woonkamer heb je toegang tot de hoofdslaapkamer aan de achterzijde. Net als de living wordt dit vertrek gesierd door een raampartij over de gehele breedte (v.v. rolluiken) en ook hier geeft een openslaande deur toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde en kijkt via een raampartij over de gehele breedte (v.v. rolluiken) uit op de balustrade. Beide kamers zijn afgewerkt met een nette laminaatvloer, mooi geschilderde wanden en een radiator. Tussen slaapkamer en keuken bevindt zich de badkamer. Deze is volledig betegeld, deels met de siertegel die ook is gebruikt in het toilet en voor details in de keuken. Je vindt er een badkamermeubel met lades, wastafel en spiegelkast, een staande kast en een ruime inloopdouche.Balkon
Het balkon strekt zich over de gehele breedte van het appartement en kan worden bereikt via zowel de woonkamer als de slaapkamer. Door de ligging op het zuidwesten geniet je hier van de middag tot laat in de avond van de zon (v.v. elektrisch zonnescherm). Je kijkt uit op een groene bomenrij en een rustige parkeerplaats.

Bijzonderheden

 • Beschikbaar vanaf 16 november 2020
 • Heerlijk driekamerappartement
 • Royale woonkeuken
 • Uitstekend afgewerkt met veel oog voor detail
 • Instapklaar
 • Mooie laminaatvloer
 • Raampartijen v.v. ventilatieroosters
 • Balkon over de gehele breedte op het zuidwesten
 • De woning is niet meer aangesloten op het gas en voldoet hierdoor in dit opzicht al aan de toekomstige eisen van de energievoorzieningen. Ook betaal je hiervoor geen kosten meer.
 • HR++ dubbel glas overal
 • Rolluiken bij de keuken en beide slaapkamers (gedeeltelijk elektrisch)
 • Groot elektrisch zonnescherm op het balkon bij de woonkamer
 • Keuken en badkamer/toilet vernieuwd in 2015
 • Elektra gehele woning vernieuwd 2015
 • Voorzien van blokverwarming
 • Voorschot stookkosten € 70,–
 • Woonoppervlakte: ca. 84 m²
 • Optioneel is in het complex een garage (voorzien van elektra, verlichting en een elektrische roldeur met afstandsbediening van 18m2) voor € 120 p.m. te huur.
 • Vanwege de hoeveelheid reacties graag een reactie met toelichting / motivatie.
 • Huur voor 1 jaar met intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd

Direct online reageren op deze woning

Hieronder kun je direct online reageren! Vul de gevraagde informatie zo zorgvuldig en volledig mogelijk in (hoe groter de kans op succes, want we ontvangen veel reacties). Uiteraard gebruiken we jouw gegevens alleen voor deze huurwoning. Lees hier onze huurvoorwaarden.

  Gegevens

  Prijs : 1,100p.m. excl.
  Pand Type : Appartement
  Doel : Verhuur
  Status : Verhuurd
  Gebied : 84 m2
  Adres : Gamerslagplein
  Staat : Gamerslagplein
  Postcode : 6826LB
  Plaats : Arnhem
  Land : Nederland
  Pand ID : 2504

  Map

  Call Now Button