1,600 p.m. excl.

Gorisstraat, Nijmegen

Deze karakteristieke bovenwoning ligt aan de Gorisstraat in Nijmegen. De straat kent eenrichtingsverkeer, en mag mede daardoor een fijn, rustig straatje genoemd worden. Een rustig straatje in het gezellige en bruisende Nijmegen-Oost. En tevens op wandel- en fietsafstand van hartje centrum Nijmegen. Deze woning is onder leiding van een architect verbouwd en dat zie je! Zowel de eerste- als ook de tweede verdieping hebben veel lichtinval.

Beneden en eerste verdieping
Via de voordeur kom je in de hal met direct de trapopgang naar de eerste verdieping van de bovenwoning. Hier bevindt zich het toilet en een wasmachinekast (handig!) en de deur naar de (woon)keuken. Deze (nette, witte) keuken zelf is niet groot, maar op slimme wijze betrokken bij een eetkamer waardoor het als geheel toch heel ruimtelijk en vooral erg gezellig is.
Er is van hieruit een doorloop naar de woonkamer. Het eerste wat hier opvalt is de lichtinval, die zorgt voor een bijzondere sfeer. Ook het vele hout in de woning ademt sfeer en warmte uit (mooie houten planken vloer!) Er is een deur naar het dakterras, waar je beschut en tussen groen kunt zitten, en waar uitstekend ruimte is voor een goede eettafel en meer!

Tweede verdieping
De tweede verdieping bereik je met een vaste (houten!) trap. Hier bevinden zich de douche met wastafel en 3 slaapkamers. De gehele bovenverdieping is uitermate goed onderhouden en heel sfeervol. De overloop is opvallend groot, en biedt eventueel nog ruimte voor een grote kast.

Kelder
Onder de trap bij het entree is een kleine provisiekelder aanwezig.

Gegevens

Prijs : 1,600 p.m. excl.
Pand Type : Appartement
Doel : Verhuur
Status : Verhuurd
Gebied : 123 m2
Adres : Gorisstraat, Nijmegen
Staat : Gelderland
Postcode : 6521 CH
Plaats : Nijmegen
Land : Nederland
Pand ID : 1042

Internal Structure

Badkamers : 1
Slaapkamers : 5

Map

Call Now Button