835p.m. excl.

Huissensestraat, Arnhem

Net over de John Frostbrug in Arnhem-Zuid, aan de Huissensestraat bevindt zich op de bovenste verdieping dit 4-kamer hoekappartement met 2 balkons en een ruime berging in de onderbouw. Door deze gunstige ligging ervaart u veel privacy en rust.

Het appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers welke toegang geeft tot het heerlijke balkon. Daarnaast is de woning door de hoge ligging en de lage bebouwing aan de overzijde voorzien van vrije zichtlijnen en heerlijk veel lichtinval.

Het bruisende centrum van Arnhem en het gezellig winkelcentrum ‘De Drieslag’ ligt op korte afstand. Verder ligt het appartementencomplex gunstig ten opzichte van winkels, wandelgebieden, het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Indeling
Centrale entree:
De gezamenlijke entree met brievenbussen geeft toegang tot de bergingen en de trap naar het appartement.

Appartement:
De ruime hal met meterkast geeft toegang tot alle vertrekken. De royale woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en krijgt door de grote raampartijen veel lichtinval. Omdat het appartement op de hoek is gelegen heeft u nog een extra balkon welke vanuit de woonkamer te bereiken is. Door de gunstige indeling is er ruimte genoeg voor een eettafel en heeft de woon-eetkamer een totale afmeting van maar liefst ca. 30m²! Het is eventueel met gemakkelijke ingrepen mogelijk om van de eetkamer een extra (slaap)kamer te realiseren.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement, heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van een gasfornuis en afzuigkap. Door middel van een muurtje is er een aparte plek voor de koelkast en de wasmachine. Naast de keuken is de badkamer gelegen. De badkamer is volledig betegeld in een lichte kleurstelling en beschikt over een douche, wastafel met wastafelmeubel en een raam om te kunnen ventileren. Het toilet bevindt zich separaat van de badkamer waardoor het bezoek niet meteen de badkamer in hoeft.

De 2 slaapkamers hebben een afmeting van ca. 12m² en 8m². Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, voldoende lichtinval en geven toegang tot het heerlijke balkon. Vanaf het balkon kunt u genieten van de vrije zichtlijnen en het buitenleven.

In de onderbouw bevindt zich een handige berging voor het opslaan van spullen.

Bijzonderheden:
– De huursom bedraagt € 835 per maand (excl. GWL). De servicekosten bedragen € 35 per maand. De totale huursom bedraagt € 870 per maand.
– Beschikbaar vanaf 3 juli 2020
– Voor deze woning geldt een inkomenseis van 3,5 x maandelijkse brutohuur
Wij ontvangen veel reacties. Serieuze kandidaat huurders verwijzen wij graag naar onze tips. Lees ze hier!

Direct online reageren!

  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

  Gegevens

  Prijs : 835p.m. excl.
  Pand Type : Appartement
  Doel : Verhuur
  Status : Verhuurd
  Gebied : 70 m2
  Adres : Huissensestraat
  Postcode : 6833 HR
  Plaats : Arnhem
  Pand ID : 2310

  Internal Structure

  Badkamers : 1
  Slaapkamers : 3

  Eigenschappen

  Balkon
  Berging

  Map

  Call Now Button