760 p.m. excl.

Orchislaan, Arnhem

Op een prettige rustige plek in Malburgen, in een net appartementencomplex tussen het groen, is dit leuke driekamerappartement te huur. Je woont hier op fietsafstand van het centrum en met de auto ben je zo op de Pleyroute. Tegelijkertijd geniet je van een groene woonomgeving en de natuur op loopafstand. Prettig is dat je op de bovenste woonlaag woont en beschikking hebt over 2 balkons. Een leuk appartement voor starters!

Indeling
Het appartement ligt op de bovenste woonlaag. Je komt de woning binnen in de hal met de wc, de meterkast, links de keuken, rechts een van de slaapkamers en rechtdoor de woonkamer. De woonkamer is 20 m2 en lekker licht dankzij een raam over één volledige breedte. Opzij hiervan is een deur naar een van de twee balkons. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon heb je een vrij, groen uitzicht. Ook de 1e slaapkamer grenst aan het balkon. Deze kamer is ongeveer 5m2, mooi licht en een fijne studeer,- werk- of kledingkamer. De besloten keuken ligt aan de andere kant van de hal en heeft ook een balkon. Ook hier zit je lekker vrij, het is een leuke plek om te ontbijten. Vanaf het balkon heb je toegang tot een kast met de cv-ketel en plaats voor de wasmachine.
De grootste slaapkamer ligt naast de woonkamer. Hij is ca. 12,5 m2 en heeft een groot raam met mooi groen uitzicht. De badkamer grenst direct aan deze kamer. Hij is uitgerust met een douche en wastafel en helemaal betegeld met lichte tegels.

Bijzonderheden

 • Beschikbaar vanaf 5 oktober 2020.
 • Servicekosten bedragen € 35 per maand.
 • De totale huursom bedraagt € 760 + € 35 = € 795.
 • Geen kosten voor huurder.
 • 1 maand borg.
 • Huurcontract voor 1 jaar met intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Huurder dient zelf een contract voor gas, water en licht af te sluiten.
 • Typefouten voorbehouden.

Direct online reageren op deze woning

Hieronder kun je direct online reageren! Vul de gevraagde informatie zo zorgvuldig en volledig mogelijk in (hoe groter de kans op succes, want we ontvangen veel reacties). Uiteraard gebruiken we jouw gegevens alleen voor deze huurwoning. Lees hier onze huurvoorwaarden.

  Gegevens

  Prijs : 760 p.m. excl.
  Pand Type : Appartement
  Doel : Verhuur
  Status : Verhuurd
  Gebied : 53 m2
  Adres : Orchislaan, Arnhem
  Staat : Orchislaan
  Postcode : 6833AB
  Plaats : Arnhem
  Land : Nederland
  Pand ID : 2487

  Internal Structure

  Badkamers : 1
  Slaapkamers : 2
  Aantal kamers : 3

  Eigenschappen

  Balkon
  Berging
  Call Now Button