Verkoop van beleggingspand of vastgoedportefeuille

Wil je een beleggingspand verkopen in Gelderland? Lees dan verder! Wij komen graag met je in contact! Regelmatig verkopen wij bestaande beleggingsportefeuilles. Dit variant van 1 appartement tot complexen van tientallen objecten!

Sinds de jaren '90 zijn wij actief in het vastgoed. Door de jaren heen hebben we veel praktijkervaring opgedaan met het aankopen en verkopen van beleggingspanden en het overnemen van vastgoedportefeuilles. Ging dit allemaal goed? Natuurlijk niet! Maar doordat wij inmiddels tientallen jaren ervaring hebben kunnen wij jou behoeden voor fouten die wij in het verleden wel hebben gemaakt. Tevens hebben wij een enorm netwerk opgebouwd bestaande uit makelaars, vastgoedbeleggers, financieringsspecialisten en projectontwikkelaars. 

Daarom kiezen andere vastgoedbeleggers ook voor ons:

Resultaatgericht

“Practise what you preach”. Wij zijn ervaren vastgoedbeleggers en weten uit ervaring wat voor jou belangrijk is bij de verkoop van een beleggingspand of complete portefeuille!

No cure, no pay

Wij geloven in de lange termijn relatie en onze ervaring. Daarom werken wij op basis van 'no cure, no pay' bij de verkoop van een beleggingspand.

Off-market deals

Door ons uitgebreide netwerk met vastgoedbeleggers, makelaars en projectontwikkelaars kunnen wij deals tot stand brengen met een win-win oogmerk.

Vaak fouten bij verkoop beleggingspanden…

Vanwege de lage rente zijn veel nieuwe vastgoedbeleggers actief geworden op de vastgoedmarkt. Regelmatig komen wij in contact met – relatief onervaren – vastgoedbeleggers die zelf hun beleggingspand hebben verkocht en daarbij fouten hebben gemaakt die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. Ze benaderen ons om dit probleem op te lossen. Dat lukt helaas niet altijd. Het liefste voorkomen wij dergelijk fouten bij de verkoop van een beggingspand of bestaande vastportefeuille. Denk je dat dit een marketingpraatje is … Neem dan vooral contact op! We kunnen een boek schrijven over wat wij zoal tegenkomen…

Dit zeggen bestaande klanten over ons:

Funda verkoopmakelaar

Funda verkoopmakelaar beleggingspanden

Wij begeleiden veel off-marketdeals (onderhandse verkopen). Maar daarnaast zijn wij ook zeer actief in de reguliere openbare woningmarkt. Niet voor niets zijn wij aangemerkt als Funda verkoopmakelaar.

Call Now Button