Verhuizing naar een nieuw kantoorpand in Bemmel

Medio 2020 verhuizen wij vanuit Elst naar een nieuw en duurzaam kantoorpand op de Houtakker in Bemmel. Op dit moment wordt het kantoor nog gebouwd. Na de zomer zullen wij verhuizen naar het voorste kantoorpand.

Wat in de jaren ’90 begon met 1 vastgoedobject voor de verhuur is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel vastgoedbedrijf.  Wij beschikken over een eigen omvangrijke vastgoedportefeuille in de provincie Gelderland. Daarnaast beheren wij voor veel (inter)nationale vastgoedbeleggers hun vastgoedobjecten, uiteenlopend van 1 tot enkele tientallen panden. Dat doen we op een moderne manier met professionele tools en persoonlijke aandacht. Hierbij verliezen wij de huurder niet uit het oog. Tot slot begeleiden wij tientallen VvE’s met de dagelijkse gang van zaken zoals het administratief en technisch beheer.

De vele positieve reviews en recente Funda-aanstelling zien wij als een bevestiging van onze kwaliteit en geleverde service. Met de verhuizing naar Bemmel zijn wij klaar voor de volgende groeifase in 2020!

Eens kennismaken? Neem vrijblijvend contact op!

Nieuwbouw kantoor vastgoedbeheer gelderland
Impressie kantoor Vastgoedbeheer Gelderland in Bemmel

 

 

Call Now Button