Zoek je een huismeester voor kamerverhuur in Arnhem?

Huismeester kamerverhuurpand in Arnhem

In veel steden wordt ‘verkamering’ aan banden gelegd. Dit speelt op dit moment bijvoorbeeld in Nijmegen, Wageningen en Arnhem. In deze gemeenten is (of wordt) een vergunning nodig om kamers te mogen verhuren. De reden hiervoor is dat de buurt veel overlast ervaart. De gemeente Arnhem heeft daarom een voorstel gedaan om kamerverhuur toe te staan als er een huismeester aanwezig is die erop toeziet dat er geen overlast voor de buurt ontstaat. De huismeester dient erop toe te zien dat de hygiene en veiligheid in orde zijn en blijven. Ook fungeert de huismeester als aanspreekpunt voor de buurt en gemeente Arnhem.

Ook wil de gemeente Arnhem dat kamers en gesplitste woningen minimale afmetingen hebben en dat ze in sommige wijken ook over een tuin of balkon beschikken. Verder moeten vastgoedeigenaren zorgen voor een berging, zodat hun huurders hun fiets of afval niet op straat zetten. Verder krijg je geen vergunning voor kamerverhuur, als in een straal van 50 meter rond jouw pand al een verkamerde woning staat.

Vastgoedbeheer Gelderland is de specialist voor kamerverhuur in Gelderland

Wij verhuren en beheren veel studentenkamers in diverse grote steden in Gelderland. Ook wonen wij regelmatig diverse bijeenkomst bij over dit onderwerp. Kortom, uit ervaring weten daarom wat wel en niet belangrijk is bij kamerverhuur.

Wil je ook tijd en geld besparen op vastgoedbeheer? Wij verhuren graag jouw kamers! Dat doen we voor grote en kleine vastgoedbeleggers die vastgoed bezitten. Onze focus ligt op vastgoed in de provincie Gelderland, maar onze dienstverlening is beschikbaar in heel Nederland. Wij hanteren een persoonlijke en professionele werkwijze.

Call Now Button